Powered By Blogger

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tuulinen päivä

Täällä on ollut kova tuuli; kissakaan ei ole viihtynyt ulkona kovin kauan. Puiden lehdet mitkä jäivät haravoimatta lentelivät naapurin pellolle. Helpotus mulle, mutta tuleehan naapurinkin puolelta meille.Ikkunat tuli pestyä kun ei ollut niin kylmää.

Viikonloppuna oli vipinää, kun kolme poikaani olivat käymässä. Enoni hautajaiset olivat perjantaina ja se oli aika rankkaa, sillä hän oli mulle hyvin rakas. En voi oikein vieläkään uskoa, että hän on poissa meidän luotamme. Toinen enoni oli myös täällä vaimonsa ja tyttärensä kanssa; he asuvat Göteborgissa, joten heitä ei näe kovin usein. Pojat, kaikki neljä, kävivät myös saattamassa enoani. Keskustelteltiin serkkejen kanssa siitä, että ei nähdä muuten kuin tällaisissa tapahtumissa, joten päätimme järjestää tapaamisen kotikylääni ensi kesänä, johon saavat tulla kaikki kynnelle kykenevät. Tarjottavat ja juotavat tuo kukin itse mitä haluaa. Serkkupoika lupasi kaasugrillin sinne. Ja sitten varaamme karaoken vetäjän päivänviettoomme.

Poikien ollessa täällä korkkasimme uuden Trivial Pursuit-pelin. Parina päivänä pelasimme sitä melkein kolmeen asti yötä. Hauskaa oli. Mutta nyt olemme taas kolmestaan ja päivät kuluvat hitaanlaisesti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti