Powered By Blogger

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kesäaikaa

Hei!
On tullut monta kertaa mieleen, ettei olisi liittynyt kesällä blogimaailmaan. Kiireitä on niin monenlaisia ja mulla on niitä paljon; tuntuu ainakin siltä. Vai pitäisikö lekotella niinkuin tämä yksilö, meidän kissamme:


Miehän olen aamu-uninen ja päivä käynnistyy hitaasti. Kahvista ja päivän lehdestä on suuri apu. Tässä tulee tarinaa kahvista, jota juon: http://juhlamokka.fi/tarina/?sub_id=dfdb4b5a4d74c91d480babdc57ecaac1 ja tätä lehteä lueskelen: http://www.pohjolansanomat.fi/Etusivu Näiden seurassa päivä on pelastettu. Nyt on sitten päivä alkanut.

On ollut myös serkun ja parhaan ystäväni syntymäpäivät (60 v.) ja serkun pojan rippijuhlat. Joten juhlittukin on. Edessä on vielä muutamat juhlat sekä nyyttikestit tämän kesän aikana. Omat syntymäpäiväni olivat viime vuonna. Tässä kuvia niistä:


Oli nuorta ja vanhaa ja hauskaakin oli, mutta se oli viime kesää.

Kylällämme oli kyläpäivä. Talkoissa meni kolme päivää. Talkooväki kuori perunoita, leipoi ja paistoi munkkeja ja järjesti kentän valmiiksi. Pieniä vastoinkäymisiäkin oli, mutta yhteisvoimim niistä selvittiin.  Vierailijoita oli kiitettävästi. Oli entisiä kyläläisiä, jotka tapasivat lapsuuden aikaisia ystäviä.  Vauvoja, lapsia, nuoria, keski-ikäisiä, vanhoja; kaikki olivat tervetulleita. Ruoka ja kahvi menivät kaupaksi. ja sää oli suosiollinen, ei satanut eikä paistanut, vaan oli "nahkapouta" niinkuin sanotaan. Illalla oli sitten tanssit baarissa.
Äitiä, kotia ja pihaa on hoidettu ja töissä käyty. Ja kesä on jo puolessa välissä,
Kauniita kesäpäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti